Close

Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage richt zich op de individuele behoeften van de sporter waardoor prestaties kunnen worden verbeterd en de kans om niet meer uit de voeten te kunnen vanwege een blessure kleiner wordt.

Te intensief en teveel bewegen kan spierpijn en blessures veroorzaken. Bij onvoldoende herstel kan overbelasting ontstaan, waardoor je tijdelijk of voor langere tijd niet meer verder kunt. De spieren, pezen en gewrichten hebben in dat geval teveel te lijden gehad. Dat uit zich bijvoorbeeld in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Ook bij een eenvoudige spierpijn kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

De sportmassage is er in de varianten van 30 en 60 minuten. Bij de variant van 30 minuten heeft u de keuze uit of rug, nek en schouders óf alleen de benen (voor/achterkant). Bij de variant van 60 minuten zullen de rug, nek, schouders en benen worden gemasseerd. Vooraf worden de wensen en behoefte besproken. Heeft u bijvoorbeeld net een halve marathon achter de rug, dan zullen de benen meer aandacht krijgen. Het belangrijkste is dat u zich er het prettigst bij voelt.